Låt bli mig, usch

Asså jag flippar verkligen ur snart. Jag är hos min kille fortfarande.. Pallade inte att åka hem för jag mår riktigt dåligt, då menar jag inte typ feber, förkylning osv, nej, jag menar psykiskt. Ibland orkar man inte sitta i ett klassrum med massa ungdomar som tror dom är något, samtidigt som hjärnan snurrar i högvarv utan att man förstår eller klarar av någonting. Jag är så irriterad nu också eftersom det visade sig att min lärare står och kollar vad jag skriver till min klasskamrat på msn, bara för att kolla vad jag gör osv. Kan inte folk bara sluta göra saker värre. Jag har ångest, är stressad över minsta lilla och jag vill inte ha massa jobbiga människor som inte har nån respekt, efter mig. Hur svårt är det att bara låta bli? Och sluta leta fel och brister hela tiden.

Usch, jag är så lack.
Ska gå & duscha nu.
hejdå

Good night sweetheart, it's time to go



Jadu allesammans, här ligger jag.. i min säng med bärbara datorn. Jag borde egentligen sova nu med tanke på hur flummig jag var för circa en timma sedan så lär jag inte vara piggare nu, men pallar inte än. Fy på mig! Snackade nyss med älskling som alltid tvingas ringa & säga gonatt till mig för annars kan jag inte sova. Haha, jo tack, jag är som en liten 3-åring men det bryr jag mig inte om.  JAG ÄR COOL. haha, cool_girl92 .
Jag ska åka till Älskling i helgen också, träffade inte han förra helgen för ingen av oss hade pengar, tur nog ringde min mamma mig näör hoppet var ute för att träffas denna helg med & sa att hon fått pengar och skulle sätta in 750 kr på mitt kort. Ihih, jag dog lite. Så imorron blir det nog till att köpa något fint linne, är så trött på alla mina kläder även om jag har en hel del nytt. Att man aldrig blir nöjd!

Min moster ringde även mig ikväll och sa att hon skulle sätta in pengar till mig imorron, jag känner mig som värsta snyltaren fast nej, nej det är inte så att jag bett dom göra det. Så lite stolthet kan jag ändå ha + känna mig lite happy. Oja, det kan ni ge er på. SHOPPA <3 + Älsklingen. Ohoh

Natti natti

natti

HEY EVERYONE!

Idag har det varit super najs väder, like it! Så jag solade lite och sen gick jag och Natha en promenad, båda iklädda en tunika och shorts + solglasögon. ;) Dedu, sommar snart & det känns!    Saknar älskling hur mycket som helst med, jobbigt. Det kom helt plötsligt, den där känslan när man saknar någon så mycket att det gör ont. Fy på den. Jag ska inte träffa han i helgen så jag måste hålla ut minst en vecka till & hoppas på att jag lyckas trolla fram lite tåg-money till nästa helg. Så frågan är vad jag ska hitta på i helgen så jag kan glömma att det är en hel vecka kvar.

Men nu ska jag dra och borsta tänderna.
Natti natti :)

image12
Finaste bilden ever. äsch, who cares som jag brukar säga.

duktig

Hundra år sedan jag uppdaterade här ju! Fy för det!
Så här sitter man och känner sig duktig, jag har precis gjort lite läxor. Puuhh, klar.. tack och lov.
Idag har jag bara varit i skolan och efter det gick jag hem, solade lite, tog en dusch och gjorde läxor. Har en läxa kvar men den får bli av senare tonight. Orkar inte nu, då mina händer är i krampaktigt tillstånd + mat i magen hade inte varit helt fel.

Säger bara
STORY OF THE YEARS skiva är gudd !
Ska pumpa lite låtar med dom hela kvällen ;D

Heipppppaa på er

image11
saknar puppe + mörkt hår.
Orka ha kisshår.
FYY!

RSS 2.0