usch

Idiot är nog det enda ord som beskrivas just nu.
orka


LIVING THE DREAM

Hallå alla människor :)
Hänt lite saker den senaste veckan, bland annat så har jag färgat mitt hår.. slingat två och helfärgning en gång med blondt.. hm, mitt hår är fortfarande gult. HELLO, MISS CARROT!  Fick det som ett infall i förrgår bara, att haka på den så kallade "ljusa-trenden" . Tanken bubblade upp som en snigel i min hjärna och jag nästan sprang till affären för att köpa 2 förpackningar med slingmedel + hårspray (har saknat). Emilia i min klass tvingades sedan med hem till mig för att slinga mitt hår från 7 till 11 på kvällen. Andra gången med slingor så sköljde jag ur det för tidigt så när jag vaknade the next morning så var det typ banangult, rutten banan på vissa ställen till och med! Stannade faktist hemma från skolan och sprang sedan till affären med solglasögon för att köpa helblondering till mitt hår. Men även denna gång sköljde jag ur det för tidigt eftersom Natha sa att håret kunde "börja brinna", så jag blev skit skraj och sprang till duschen efter bara 15-20 minuter. Haha, så det blev inte så mycket bättre. SÅ om någon har något silvershampoo som inte används som antingen kan säljas billigt eller skänkas bort så hör av dig! Ni ser ju bara hur hemskt det är på bilden nedan. HJÄLP!

 
Nu ska jag ut och fortsätta sola :)     LIVING THE DREAM!

488160-10

Vinn supersnygg klocka!

Jag är med och tävlar hos
Zoullady. Jag har en chans att vinna en klocka från www.zoullady.se.
Jag hoppas att jag vinner! Läs mer om tävlingen
här
. Tävla du också!

image181

Gonatt

Snart är det en ny dag och jag har inte rullat till sängs än, men det är snart dax.
Börjar skolan klockan 9 imorron, skönt värre! Efter skolan ska jag hem och packa för att sedan bege mig till tågstationen för att åka hem till min älskling. Ska bli så mysigt!
Men nu ska jag sova, natti natti !


Tänkte tipsa om en frän tävling där du kan vinna svarta saker, bland annat en sjal. Ge mig något liksom, jag älskar svart! Svart är fint och stilrent. Så tycker du som mig, var då med och tävla här - Tematävling svart
Du har inget att förlora!


Vår,vår,vår!

Härligt väder ute idag! I varje fall här i Örebro. Och jag har faktist suttit på min balkong i minst en halvtimma innan idag, och försökt få lite färg. Tror inte det syns något men man kan ju alltid försöka. Nu är våren här på riktigt, skönt.
Funderar på vad jag ska göra nu ikväll, antar att jag ska plugga lite och kanske kolla igenom vad jag har i min garderob. JAG HITTAR ALDRIG NÅGOT SNYGGT! Fy på det alltså! Vill shoppa men min månadspeng kommer gå åt till resan hem och från min kille. Men de är det värt även om jag gärna hade shoppat.

 Glöm inte kolla på Sverige pussas och kramas på kanal 5 idag! Det är störtskönt, jag lovar. Haha.. min humor det.
See ya :)


Feta mig såhär på söndagen

Söndag idag.. snart över dock. Jag kan inte påstå att jag är ett stortfan av söndagar och det enda bra med söndagar är att alla är så slöa så ingen orkar göra något, man bara ligger där på soffan med en chipspåse i högsta hugg och fetar sig.. eller i varje fall jag om sisådär 20 minuter. Haha.
Det känns så skönt nu, så mycket lättare att andas, så mycket friare i luften här.. Jag har släppt ut några väldigt jobbiga känslor må' jag säga. Det känns mycket lättare att andas och jag måste faktist säga att jag kan känna en liten glädje i mitt hjärta som håller på att blomma upp igen. Jag har släppt det nu!
- I love you -

Imorron kommer mina prover på mineralsmink, jag erkänner att jag är riktigt extas nu. Spännande att se how it works' :) Hoppas att alla får en trevlig söndagskväll för det ska jag ha. All by myself men mys. Puss på det!

prover på mineralsmink


Igår var jag med Emilia och Olivia. Vi flummade la runt lite och hade det trevligt. :) Första helgen på ett bra tag som jag är hemma istället för att vara med min pojkvän Niklas. Men jag klarade det galant förutom att jag var lite småsur eftersom han var ute och festade. Men det får man faktist vara!
Jag sov över hos Olivia och jag måste erkänna att jag hade lite hemlängtan. Haha, herregud det skulle la jag växt ifrån när jag var yngre men icke. Och apropå ingenting så fick jag för en stund ett samtal från en dam som sa att jag kommer få hem GRATIS mineralsmink (prover) på måndag. Hon var jätte trevlig och glad.. och jag blev glad kan jag säga er. Generösa folk finns alltså. När jag testat mineralsminket så ska jag skriva en recencion om sminket så håll utkik! Ne nu ska jag och Olivia dra oss iväg on the bike till ica och köpa frukost. Heeeeey!

happiness

Woho, ni anar inte hur glad jag är idag. När jag kom hem idag fann jag ett brev från Elector på köksbordet - till mig. Trodde först att det skulle vara något dåligt men har jag tur så får jag en reservplats på ROCKGYMNASTIET! Hoppas att folk tackar nej så jag kan få komma in. Hoppas, hoppas hoppas (lite ond får man allt vara.) :) Inte nog med det så vann jag en headover design av MariaofSweden , tack så hemskt mycket! Det behövs eftersom jag inte kan något om bloggen typ.. plus att solen har tittat fram på en nästan klarblå himmel nu! Kan det bli bättre idag? Nästan inte.. nu fattas det bra vad jag ska hitta på i helgen? Jag ville helst åka ner till min familj och mina vänner i Borås. Men jag kan inte :( Mamma har inga pengar och ja, pappa vill inte betala. Tragiskt eftersom jag inte träffat mamma på 3 månader.

Så ni får gärna komma med förslag på vad jag kan göra i helgen ! :)
Nu måste jag plugga, suck suck*


Dagens låt: Papa roach - Getting away with murder

Har bara en kommentar om denna låten och det är - DEN ÄR GRYMMT SKÖN!


Duktig man kan vara

Jag känner mig så duktig. Har precis blivit klar med en uppsatts om broar (en väldigt gammal en). Men som sagt, nu är den klar och det var ju bra. Har till och med skrivit ut den :) Dedu! Så nu sitter jag bara och njuter av låten längre ner och tänker på min pojkvän. Önskar att jag låg i hans varma famn nu och bara var. OCH är inte det något av det finaste och mysigaste som finns, enligt mig, så vet jag inte vad. Han är det enda bra sedan jag flyttade hit upp till Örebro. Jag har nästan bara han.. hade det inte varit för han så hade jag gett upp och flippat för länge sedan.
- Niklas är det finaste och dyrbaraste jag har.
That's the truth, tro det eller ej. 
så det så! Puss på honom

" Love is a many splendid thing. Love lifts us up where we belong, all you need is love!"
citat ur Moulin Rouge, en av dom bästa/sorgligaste filmerna jag sett.


Dagens låt: Espen Lind (på gitarr) Askil Holm, Alejandro Fuentes, Kurt Nilsen- Halleluja 
Länken till klippet;  http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM

Gratisparfymprov - Curious

Genom länken nedan kan ni få ett gratisprov på Britney's Spears parfym Curious. Min är redan påväg.
Parfymen luktar ju bara sååå gott! Och ja, ett gratisprov på något man gillar är aldrig fel. Så skaffa du det också -


http://www.expo-systems.co.uk/britney/samples.html


Shopping-sugen

Ni anar inte hur shopping-sugen jag är. Vill ha nya, fräscha kläder att trippa runt i. Och en jacka hade inte vart fel eftersom jag inte har någon annan än min vinterjacka just nu. VINTERJACKA liksom.. det är faktist vår nu. Hade det inte vart för att min syster har min skinnjacka hemma hos sig så hade jag gått med den nu. Dessvärre har jag erbjudit henne att köpa den billigare av mig, ynka 800:- för jag tänkte faktist köpa en ny, fin skinnjacka. Jag borde göra mig av med mer kläder och prylar egentligen. Har så mycket som inte vart till nytta för mig. Onödiga utgifter må' jag säga. Men jag är nog inte den enda som känner igen mig i detta problem.
Vill även klippa mig och färga håret, kanske köpa nytt löshår med men min ekonomi tillåter det inte alltför ofta. Kunde inte bara allt komma gratis på löpandeband? Haha, det hade vart soft. Funderar på om jag skulle göra någon tävling eller något annat småkul här. Får se hur det blir med detta i senare dar. =)




Dagens låt: Holiday Parade - Make it count

Absolut
en av mina favoritlåtar just nu. Man får en somrig, glad känsla av låten.. och det kan ju behövas under sådanna här trista vårdagar när vädret är mulet och det känns småkyligt ute i luften. Så nu ska jag sitta här och sjunga med i låten och bara längta till dem varma, soliga sommarlovsdagarna som väntar. Enjoy!


488160-7



and you can take this however you want

Nej, nu får jag ta och skärpa mig. Jag måste börja blogga här på riktigt, det var ju ändå därför jag skaffade min blogg? Fy på mig.


Dagens låt: Cartel - Save us

En riktigt härlig låt som finns i många olika versioner, mer eller mindra akustiska. Och med Will Pugh fanstastiskt fina röst kan den inte bli så mycket mysigare än låten redan är. Låten är självklart värd att lyssna på!


VAR MED OCH TÄVLA, DU OCKSÅ! Du kan vinna en urläcker bloggdesign från "engmandesignar". Allt du behöver göra är att kopiera denna bild och klistra in på din blogg för att sedan därefter länka till ditt inlägg. Inte är väl det för mycket begärt.. Och vill du inte vinna denna design så kan du alltid ställa frågor till henne angående din blogg. Kom igen nu folks! :)

image30


Inget gymnasium för mig inte?

Jaha. Nu lär ju inte jag komma in på något gymnasium :/ Fick nyss reda på att jag har IG-varning i idrott. Räcker med att jag har IG i matten och spanskan. Som det ser ut nu har jag bara 145 poäng. Jag försöker verkligen så gott det går och så mycket jag bara orkar men det verkar inte räcka till och dom har inte försökt hjälpa mig på något sätt hittills heller. Jag tycker verkligen att det är kasst. Jag klarar faktist inte av mer nu. Det senaste året har varit alldeles för påfrestande. Nu har jag verkligen inte lust att gå till skolan.. usch' får rysningar bara tanken av det.


RSS 2.0